Konferanse

Bedriftenes Dag 2018

Arrangør
  • Næringshagen Rogaland Ressurssenter
  • Samarbeidspartnere
Dato
  • Tirsdag 30. oktober
Tid
  • 8.30
Sluttid
  • 16.00
Sted
  • Karmøy
  • Park Inn Hotel, Helganesveien 24, 4262 Avaldnses


For syvende året på rad er det duket for Bedriftenes Dag. Konferansen har etablert seg som en spennende og nyttig møte- og nettverksarena for næringslivet og samler årlig rundt 160-170 næringslivsledere. Nyskaping, innovasjon og omstilling er gjennomgangstema, og tittelen på årets konferanse er "Det begynner i det små".  

Konferansen kan i år skilte med besøk av Prinsesse Märtha Louise og Finansminister Siv Jensen. Det blir også satt ekstra fokus på digitalisering som konkurransefortrinn, og vi vil bl.a. få innlegg om "Digitalisering i praksis" og "Teknologi som konkurransefortrinn" med lokale krefter på scenen. Årets konferanse setter også søkelys på flere nye, spennende oppstartselskaper fra regionen.

Et av høydepunktene under konferansen er utdelingen av Karmøy Vekst- og Nyskaper prisen. Tre spennende nominerte bedrifter presenteres før selve kåringen.

Les mer om konferansen på www.bedriftenesdag.no

Meld deg på

Om Næringshagen Rogaland Ressurssenter

Næringshagen Rogaland Ressurssenter er en av 40 næringshager i hele landet som er tatt opp i det nasjonale Næringshageprogrammet. Dette betyr at vi får offentlige midler til å hjelpe regionens grundere og næringsliv i å realisere sine forretningsideer.

Vi er en del av et nasjonalt og internasjonalt kompetansenettverk av bedrifter og institusjoner. Dette nettverket og tilknytningen mot Siva, Rogaland fylkeskommune og lokale kommuner skal bidra til næringsutvikling i regionen.

www.rrs.no

Om Samarbeidspartnere

Det er Næringshagen Rogaland Ressurssenter og KarmøyNytt som står ansvarlig for gjennomføring av konferansen med bistand fra de gode samarbeidspartnerne Skude & Aakra Sparebank, Karmøy kommune, Åkrehamn Vekst og Karmøy Næringsråd.

Relaterte arrangementer