Møt selskapene fra Flow Maritime Accelerator

Arrangør
  • FLOW
Dato
  • Fredag 30. oktober
Tid
  • 14.30
Sluttid
  • 16.00
Sted
  • Haugesund
  • Garasjebryggeriet, Smedasundet 66, 5528 Haugesund

Det vokser frem spennende muligheter når FLOW Maritimes akseleratorprogram kobler internasjonale oppstarts- og vekstselskaper med maritime tungvektere og investorer på Haugalandet. Møt selskapene under Nyskapingsuka!

Avslutt Nyskapningsuka og start helgen sammen med Flow i Garasjebryggeriet, hvor du får en kort intro til hva Flow Maritime Accelerator, og samtidig møter selskapene som er med.

Flow er i ferd med å skape en gruppering av store maritime selskaper i regionen vår, og kobler dem med oppstarts- og vekstselskaper fra hele verden. Etter en søknadsprosess i vår har vi plukket ut seks internasjonale innovasjonsselskaper som kommer til Haugalandet for en intensiv akseleratorperiode i oktober/november. Da skal selskapene gjennom intens kursing, rådgivning, og ikke minst møter med partnerne i økosystemet.

Fire av de seks internasjonale oppstarts- og vekstselskapene er på Haugalandet under Nyskapingsuka, og fredag 30. oktober inviterer Flow interesserte fra den maritime næringen til Garasjebryggeriet å bli bedre kjent både med selskapene og mulighetene som ligger i Flows økosystem.


Meld deg på

Om FLOW

FLOW Maritime Accelerator har samlet startup-selskaper fra fem land til et intensivt innovasjons- og vekstprogram sammen med etablerte tungvektere på Haugalandet.

Relaterte arrangementer