Foredrag

Global Leap

Arrangør
  • Validé Haugesundsregionen
Dato
  • Mandag 30. oktober
Tid
  • 14.00
Sted
  • Haugesund
  • LEAP, Oasen Storsenter 3. etg

Hvordan komme seg ut i verden?

Jaakko Isotalo, som er seniorrådgiver i Gateway med mer enn 20 års erfaring i tverrkulturell strategi og ledelse, vil fortelle om hvilke faktorer som er viktige for å lykkes i utlandet; og tre av våre inkubatorbedrifter deler sine erfaringer med hvordan de tenker og jobber internasjonalt. 

InfoGym, den digitale treningsveilederen, har ved hjelp av godt nettverk fått betydelig fotfeste i Australia, Singapore og England. Baikingu har lansert sin første versjon av sitt POS-system i Sørafrika og beveger seg snart inn Tyrkia og Emiratene; og Terp har fra starten tenkt internasjonalt og jobber mot introduksjon på Filipinene av sin dynamiske og interaktive lærebokplattform.

Vi legger opp til en uformell samling og arrangementet er gratis. Velkommen!

Meld deg på

Om Validé Haugesundsregionen

Validé Haugesundregionen AS er en inkubator som jobber med forretningsutvikling for tidligfaseselskaper. Vi skal sikre en raskere og tryggere vei fra idé til kommersiell suksess ved å bidra med kompetanse, nettverk og kapital. I kontorfellesskapet LEAP deler vi lokaler med tidligfase tech-selskaper tilknyttet inkubatoren, heriblant InfoGym, Baikingu og Terp.

www.validehaugesund.no

Relaterte arrangementer