Investorpuls - Kast aldri vekk en god krise!

Arrangør
  • Karmøy kommune
Dato
  • Torsdag 29. oktober
Tid
  • 13.30
Sluttid
  • 15.30
Sted
  • Karmøy
  • Kopervikparken Maritime Cluster, Karmsundsgata 9, Kopervik

Muligheter, risikokapital og gunstige skattefradrag

Kriser utløser innovasjon og innovasjon utløser kapital. Hva varsler næringslivet om utsiktene? Hvordan er det med investeringsviljen? Og hvordan fungerer skattefradragsordningen ved investering i gründerbedrift?

I Kopervikparken Maritime Cluster vil vi denne ettermiddagen høre inspirerende foredrag som belyser disse emnene. Vi inviterer potensielle investorer, ambisiøse gründere og SMB’er i endringsmodus til å delta på denne samlingen. Vi byr på enkel snack og arrangementet er gratis.

Einar Tollaksvik, Saga Subsea: Innovasjonsstrategi og et innblikk i hvordan kreative løsninger oppstår i krisetider.

Roald Stakland, KPMG: Investeringer i oppstartsbedrifter utløser gunstige skattefradrag.

Karmøy Næringsfond v. Åse Tveit Samdal: Karmøy Næringsfond kan bidra med risikokapital både til tidligfaseselskaper og etablerte SMB’er, og vil gjerne har flere deals.

Per Sigurd Velde, Connect BAN Haugesund: Investeringsfilosofi og hvorfor være med i engleinvestornettverket Connect BAN Haugesund.

Bengt Haugland, Norcable: En industribedrift i tidlig vekst

Meld deg på

Om Karmøy kommune

Karmøy kommune har over 40.000 innbyggere og er Nord-Rogalands største og Rogalands tredje største kommune. Regionen består av ti kommuner med Haugesund som den største byen. I Karmøy finner du byene Kopervik, Åkrehamn og Skudeneshavn.

Næringslivet i Karmøy har et ledende innovasjonsmiljø, med vekst, god inntjening og solide bedrifter. Karmøy og regionen har et differensiert næringsliv med sterk petromaritim- og energiklynge. Hydro, Gassco og Solstad Farstad ASA er noen av tungvekterne, med en underskog av små og store leverandørbedrifter.

Karmøy ønsker at den langsiktige styrkning av næringsgrunnlaget skal skje på næringslivets egne premisser.

Relaterte arrangementer