SKAPE Gründer Forum

Arrangør
  • SKAPE Rogaland
Dato
  • Mandag 26. oktober
Tid
  • 17.30
Sluttid
  • 21.00
Sted
  • Haugesund
  • Festiviteten

Skape Gründer Forum har blitt en viktig felles arena hvor gründere kan møte likesinnede i samme situasjon og utvide nettverket sitt. Skape har også faglig opplegg og deling av gründerhistorier. Intensjonen er å gi inspirasjon, tips og kanskje også løsninger på noen av utfordringene mange sliter med, forteller Kristiansen.

Blant dem du møter under årets Gründer Forum:

Henning Aarekol: Selverklært ekspert i oppturer og nedturer, foredragsholder Henning får frem latteren i salen når han forteller om sine livserfaringer.

DNB: Hanne Beate Grutle fra DNB kommer for å prate om finansieringsmuligheter for gründere.

Anders Kristiansen: Gründer av Trefadder, kommer for å prate om sin reise som gründer. Trefadder har utviklet Norges første kommersielle klimaskog som fangster store mengder CO2 og bidrar til at bedrifter blir klimanøytrale.

Robert Vikse: Robert er gründer av RScatering og vil stå for maten under årets Skape Gründer Forum. Han vil fortelle om maten vi blir servert, samt hans egen reise som gründer innen matbransjen - med særlig fokus på lokale råvarer.

Cathrine Skaar Rantaniitty: Med bakgrunn som grafisk designer og en lidenskap for stand up paddle board (SUP) og gode naturopplevelser startet Cathrine bedriften Saltråk. Cathrine vil fortelle oss om hvordan det var å starte en bedrift midt under korona-krisen og hvordan man bør tenke rundt grafisk design som en gründer.

Arne-Christian Mohn: Ordføreren i Haugesund vil gi oss noen kloke ord og gode råd på veien.

Arrangement er gratis, og finner sted i Festiviteten mandag 26. oktober fra kl. 17.30 til 21.00. Det serveres også gratis mat fra gründerselskapet RScatering.

Meld deg på

Om SKAPE Rogaland

Nye etablerere møter ofte en jungel av ustrukturert informasjon. Skape ønsker på en enkel og brukervennlig måte å gi en oversikt over ulike tilbud i Rogaland, samtidig som en også skal henvise til annen nyttig informasjon som har relevans for bedriftsetablering.

www.skape.no

Relaterte arrangementer