TekLunsj

Arrangør
  • Validé Haugesundsregionen
Dato
  • Fredag 30. oktober
Tid
  • 12.00
Sluttid
  • 14.00
Sted
  • Karmøy
  • LEAP Oasen Storsenter, 3. etg (inngang fra takparkeringen)

Kan robotikk og kunstig intelligens bidra til effektivisering i din bedrift?

TekLunsj er en møteplass for gründere, etablert næringsliv, investorer, virkemiddelapparat og alle som bryr seg om forretningsutvikling. Møt eksperter fra AutoStore og Alginor.

Autostore – suksess med robotikk

AutoStore i Vats ble Norges første «Unicorn»-bedrift, og ble nylig kåret av google og Financial Times til et av «Europe’s Top 100 Digital Companies». Ivar Fjeldheim, selskapets Director of Product Management, vet alt om lange utviklingsprosesser, og har vært sentral i utviklingen av et revolusjonerende, unikt og patentert lagersystem med roboter, som i utgangspunktet var utviklet som en løsning på lagerutfordringer internt i Hatteland-konsernet. Under TekBrunch vil Ivar fortelle om den avanserte teknologien, verdibyggingen og den eventyrlige reisen, med oppturer og nedturer.

AI – hva kan kunstig intelligens bety for din bedrift?

Visste du at kunstig intelligens kan hjelpe deg å gi plantene dine den rette dosen med omsorg? Gabriele Kasparaviciute er svært glad i planter, men er – som hun selv uttrykker det – «ikke så flink til å ta vare på dem». Derfor har hun utviklet sin egen programvare som ved hjelp av kunstig intelligens gir beskjed når plantene trenger vann og næring. Gabriele utførte sin masteroppgave for Deep Ocean, og er i dag AI Manager for Alginor, som nylig fikk den største EU-finansieringen noensinne for en norsk gründerbedrift, på hele 185 millioner kroner.

Digitalt taktskifte – Hvordan kan Innovasjon Norge bistå?

Norge trenger bedrifter som utvikler og satser på ny teknologi, og øker kompetansen på digitalisering for å utnytte mulighetene fullt ut. Nå søker Innovasjon Norge digitale prosjekter og løsninger som griper inn i bedriftenes forretningsmodeller og gir varig omstilling. De tilbyr både finansieringsmuligheter, rådgivning og nettverk.

Dialog og individuelle møter

Innovasjon Norge og VRI kompetansemegler inviterer til dialog og individuelle møter i etterkant av foredragene. De er disponible frem til kl. 16 og book gjerne et møte i forkant slik at du er sikret avtale. Skriv mail til oss om du ønsker det.

Meld deg på

Om Validé Haugesundsregionen

Validé Haugesundregionen AS er en inkubator som jobber med forretningsutvikling for tidligfaseselskaper. Vi skal sikre en raskere og tryggere vei fra idé til kommersiell suksess ved å bidra med kompetanse, nettverk og kapital. I kontorfellesskapet LEAP deler vi lokaler med tidligfase tech-selskaper tilknyttet inkubatoren, heriblant InfoGym, Baikingu og Terp.

www.validehaugesund.no

Relaterte arrangementer